30 freespins på Girls with Guns

Girls With Guns är en ny slot från Microgaming och jag erbjuder dig 30 freespins helt gratis. Det är inga problem utan du behöver bara ladda ner programvaran och köra igång casinot och möta Girls with Guns så ger dom dig 30 freespins.

Djungeln är skådeplatsen i Girls with Guns och temat är tydligt inspirerat av klassiska actionfilmer. Till skillnad från den genomsnittliga actionfilmen, är huvudpersonerna i Girls with Guns dock inte adrenalinstinna män med snaggat hår och vapenbälten kors och tvärs. De är tjejer med stora bröst och vackra kroppar och de backar inte för någonting. Det är Microgaming, som är världens största och mest välkända spelutvecklare som ligger bakom Girls with Guns.

11 Mar 2013

Direkt vid din första insättning på minst 100 kr får du 100 gratisspins utan omsättningskrav att använda i Gonzo’s Quest MEGAWAYS, Dragon’s Fire MEGAWAYS

Få 100 gratisspins utan omsättningskrav hos Leovegas.

18+ år - stodlinjen.se, spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Erbjudandet gäller nya spelare från 2020-09-01. Min. insättning 100 kr. Gratisspins giltiga i 60 dagar. Omsättningskrav 1 ggr. Ev. vinster är omsättningsfria. Läs fullständiga regler och villkor under ‘Bonus och Erbjudandevillkor’.

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)